Εταιρικό προφίλ γυαλισμένου υαλοποιημένου πλακιδίου

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

Η Skytouch Ceramic Pvt Ltd. είναι ένας από τους πρωτοποριακούς και premium κατασκευαστές και εξαγωγείς υαλοποιημένων κεραμικών πλακιδίων και πορσελάνης που βρίσκονται στο Morbi, Gujarat. Ο βασικός μας στόχος είναι να υποχρεώσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών σχετικά με την υπεροχή και να προσφέρουμε το καλύτερο εφευρετικό και εύχρηστο αντικείμενο για την οικοδόμηση σπιτιών στο σπίτι και τη μετατροπή του χώρου εργασίας σε έναν μοντέρνο και εκλεπτυσμένο χώρο εργασίας. Έχουμε αφιερωθεί στην εξυπηρέτηση των αντιπροσώπων / διανομέων πλακιδίων, των πελατών με την υψηλότερη προτεραιότητα και εργαζόμαστε χωρίς διακοπή για να ενημερώσουμε το μηνιαίο απόθεμά μας με λαμπρότητα και επιείκεια διατηρώντας τις προϋποθέσεις τους στο μυαλό.

Οι απαιτήσεις των προϊόντων μας αυξάνονται αλματωδώς και εργαζόμαστε σκληρά για να ξεκινήσουμε τις αλυσίδες μάρκετινγκ και να τις επεκτείνουμε σε εθνικό επίπεδο. Οι έμποροι και οι έμποροι πλακιδίων καλωσορίζονται ολόψυχα για να κάνουν το Skytouch Ceramic Pvt Ltd. Είναι ένα εμπορικό σήμα στην επιμέλεια των γυαλισμένων πορσελάνης υαλοποιημένων πλακιδίων, κεραμικών πλακιδίων, πλακιδίων δαπέδου εξωτερικού χώρου στάθμευσης που προβλέπουν σκληρή εργασία και συνεργασία.

Η διαδικασία

Πώς δουλεύουμε

Αποστολή

Να γίνετε ηγέτης στη βιομηχανία κεραμικών. Να ενισχύσουμε την ποιότητα σε κάθε στάδιο και να διατηρήσουμε τη συνέπεια για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολύτιμων πελατών μας παγκοσμίως. Για να παραμείνει ως καινοτόμος παγκόσμιος ηγέτης.

Διαβάστε περισσότερα

Οραμα

Να είναι εμπορικό σήμα στην κυριαρχία του κεραμικού εμπορίου με καινοτόμα κατασκευή προϊόντων σε περιβάλλον εργασίας Leery, εποικοδομητικό και ευχάριστο.

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομία

Το Skytouch Ceramic εγγυάται τεχνολογίες, τεχνικές κατασκευής και πρότυπα με τους χρόνους μεταμόρφωσης για την ενίσχυση της ποιότητας των προϊόντων του.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα

Η Skytouch Ceramic Pvt Ltd. και οι υπάλληλοί της τηρούν αυστηρά και συμμορφώνονται με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας συμβατό με παγκόσμιους κανόνες και κανονισμούς Ενώ δημιουργεί οποιοδήποτε προϊόν κεραμικών και υαλοποιημένων πλακιδίων και κάθε προϊόν διαρκεί σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένα κεραμικά υαλοποιημένα πλακίδια Κατασκευαστής, προμηθευτής και εξαγωγέας