Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

Skytouch Ceramic Pvt. . Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Morbi, Gujarat. Στόχος μας είναι να υποχρεώσουμε τις ανάγκες των πελατών και να προσφέρουμε το καλύτερο τεχνούργημα για να προσφέρουμε κομψή και όμορφη εμφάνιση στο μέρος.Έχουμε αφιερωθεί στην εξυπηρέτηση των αντιπροσώπων / διανομέων πλακιδίων, των πελατών με την υψηλότερη προτεραιότητα και εργαζόμαστε χωρίς διακοπή για να ενημερώσουμε το μηνιαίο απόθεμά μας με λαμπρότητα και επιείκεια διατηρώντας τις προϋποθέσεις τους στο μυαλό.

Η ζήτηση για τα προϊόντα μας αυξάνεται με άλματα και όρια. Εργαζόμαστε σκληρά για να ξεκινήσουμε τις αλυσίδες μάρκετινγκ μας και να τις επεκτείνουμε σε εθνικό επίπεδο. Οι έμποροι και οι έμποροι πλακιδίων καλωσορίζονται ολόψυχα για να συνδεθούν μαζί μας. Η Skytouch Ceramic είναι επώνυμη επωνυμία στην επιμέλεια των γυαλισμένων πλακιδίων με τζάμια, των πλακιδίων πορσελάνης, των υαλοποιημένων πλακιδίων, των κεραμικών πλακιδίων και των πλακιδίων υπαίθριου χώρου στάθμευσης, προσδοκώντας να δουλέψουμε σκληρά και να εργαστούμε μαζί.

Αποστολή, Όραμα, Καινοτομία

Αποστολή

Να γίνετε ηγέτης στη βιομηχανία κεραμικών. Να ενισχύσουμε την ποιότητα σε κάθε στάδιο και να διατηρήσουμε τη συνέπεια για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολύτιμων πελατών μας παγκοσμίως. Για να παραμείνει ως καινοτόμος παγκόσμιος ηγέτης.

Διαβάστε περισσότερα

Οραμα

Να είναι εμπορικό σήμα στην κυριαρχία του κεραμικού εμπορίου με καινοτόμα κατασκευή προϊόντων σε περιβάλλον εργασίας Leery, εποικοδομητικό και ευχάριστο.

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομία

Το Skytouch Ceramic εγγυάται τεχνολογίες, τεχνικές κατασκευής και πρότυπα με τους χρόνους μεταμόρφωσης για την ενίσχυση της ποιότητας των προϊόντων του.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα

Η Skytouch Ceramic Pvt Ltd. και οι υπάλληλοί της τηρούν αυστηρά και συμμορφώνονται με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας συμβατό με παγκόσμιους κανόνες και κανονισμούς Ενώ δημιουργεί οποιοδήποτε προϊόν κεραμικών και υαλοποιημένων πλακιδίων και κάθε προϊόν διαρκεί σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους πριν από την κυκλοφορία τους στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικά

Whatsapp Chatx

Hi! Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us email to info@skytouchceramic.com

Domestic Inquiry
+91 70466 90088
Export Inquiry
+91 70466 90022