Γυαλισμένα πλακάκια πορσελάνης Εξαγωγή

Our Export Area

Η Skytouch Ceramic Pvt Ltd. διαδίδει τα φτερά της μπροστά για να προσφέρει τα καλύτερα γυαλισμένα πλακάκια πορσελάνης και προϊόντα πλακιδίων εξωτερικού χώρου στάθμευσης στις ινδικές και διεθνείς αγορές. Έχουμε μια σκληρή και εξειδικευμένη ομάδα δημιουργών μάρκετινγκ και καινοτόμων που είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο χειρισμό της εσωτερικής αγοράς των κεραμικών εξαγωγών μας και διαχειρίζονται τις διεθνείς αγορές και τις ελιγμούς κεραμικών μάρκετινγκ, μαζί με πολλούς διεθνείς αντιπροσώπους και διανομείς που σχετίζονται με την επιχείρησή μας. Λόγω αυτού, έχουμε δει μια εξαιρετική αύξηση όσον αφορά την ικανότητα, τον κύκλο εργασιών των επιχειρήσεων και τη ζήτηση παραγωγής του κεραμικού προϊόντος μας παγκοσμίως.

Θα χαρούμε να λάβουμε τις ερωτήσεις σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε.

skytouchcera@gmail.com

Εξαγωγή κάλυψης

Azerbaijan
Brazil
Bolivia
Democratic Republic of the Congo
Georgia
Greece
Malawi
Mexico
Oman
Peru
Poland
Sri Lanka
Taiwan
UAE
United Kingdom
Uruguay
Yemen
Zambia
Angola
Saudi Arabia
Kuwait

Ελεγχος ποιότητας

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας για να εφοδιάσουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά υαλοποιημένα πορσελάνη και πλακάκια στάθμευσης σε εξωτερικούς χώρους εντός της δεσμευμένης περιόδου και ακόμη και εντός των αυστηρότερων προθεσμιών. Επικοινωνήστε μαζί μας με τη λεπτομερή απαίτησή σας και θα σας προκαλέσει δέσμευση και την ποιότητά μας.

Προχωρημένη τεχνολογία

Τηρούμε αυστηρά τους κρίσιμους ελέγχους ποιοτικού ελέγχου όλων των προϊόντων που εφαρμόζονται τόσο σε αυτοματοποιημένες όσο και σε μη αυτόματες δοκιμές.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Είμαστε σταθεροί προς την αδιάκοπη εργασία προς αναδιαμόρφωση και ανανέωση των επικρατέστερων τεχνικών παραγωγής και μεθοδολογιών μας με έναν εκσυγχρονισμένο τρόπο.

Εξαγωγή δικτύου

Έχουμε κύκλο εργασιών εξαγωγών 4,2 εκατομμυρίων USD και ένα υπερήφανο δίκτυο της γραμμής εξαγωγής σε περισσότερες από 10 μεγάλες χώρες και εξυπηρετούμε 15 εξαιρετικούς πελάτες παγκοσμίως.